„Коледна тайна”

„Коледна тайна” за студените вечери

25 ноември 2018

Декември наближава, а с това и подготовката за Коледните празници. На книжния пазар също има раздвижване в тази посока. Стана известно, че ще се появят още книги, свързани с предстоящия празник и магичното му време. Една от тях е романа „Коледна тайна” на Карън Суон.

От издателство „Сиела” ще се погрижат за по-романтично настроените български читатели. Преводът е на Надя Златкова. Издванието включва 460 страници.

снимка: pixabay.com

снимка: pixabay.com

Корицата на книгата (Сиела, 2018)

Корицата на книгата „Коледна тайна” (Сиела, 2018)

За книгата от издателите:

Алекс Хайд е жената, която направлява богатите и силните към още по-големи успехи. Телефонът ѝ е дълбоко пазена тайна, която само наистина важни хора могат да разкрият – и то когато имат нужда от реална помощ. Тя деликатно ги направлява през проблемите, в които са се забъркали, и им помага да оправят както личния си живот, така и своите бизнеси.

И макар графикът ѝ да е запълнен за месеци напред, тя не може да откаже примамливото предложение, което идва само броени седмици преди Коледа. Един мъж е на път да провали компанията си с своето арогантно и опасно поведение – Локлан Фаркар. Алекс има за задача да влезе в главата му, да успокои сърцето му, да му посочи път напред.

Просто поредната задача – безброй такива наглед властни и непоколебими мъже са се предавали и са разкривали пред нея колко уязвими са всъщност. Но когато Алекс се оказва на отдалечения остров Айла, сред стелещия се сняг и далеч от градската шумотевица, тя се оказва извън зоната си на комфорт. Локлан е мрачен и дяволски привлекателен и сякаш никоя от изпитаните тактики на Хайд не работи при него.

И се налага тя самата да разкрие себе си, за да стигне до него. Наяве излизат стари тайни, а Алекс открива, че е вярвала в лъжи. Коледа идва със своето обещание за чудеса. Но те се случват само на тези, които вярват в тях…

Вижте още: За малкия антикварен магазин под Айфеловата кула

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)