Koleden koncet Kartichka

Коледният концерт „Деси Тенекеджиева и приятели“ с куп изненади на 19 декември

18 декември 2015

Деси Тенекеджиева ще зарадва любителите на музиката с Коледен концерт на 19-ти декември от 19:00 ч. на водната сцена на Paradise center. Концертът на Деси и приятелите й ще сложи началото на богата коледна програма, която най-модерният и стилен търговски център е подготвил за своите многобройни посетители.

4.Dessy T

Деси ще сподели сцената с младите си приятели от Gospel Chorale със солист Весела Янева, която според звездата притежава уникален тембър и е една от най-страхотните млади певици в България. Мецосопранът също е от големите надежди на българската класическа музика и учи в Националната Музикална Академия. Специален гост на концерта ще бъде и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров- Reggie заедно с очарователната си сестра Антоaнела Петрова. Маестро Страцимир Павлов отново ще бъде музикален продуцент и ще застане начело на Госпъла и бенда, в който влизат и известния барабанист Валери Ценков и китариста Чавдар Гочев-Чарли.

5.Dessy i Evgeni Yossifov

Преди няколко години Деси Tенекеджиева продуцира серия от впечатляващи Коледни концерт-спектакли със симфоничен оркестър, бенд, Gospel Chorale , балет и много специални гости по големите оперни и театрални сцени в България. От тогава всяка година традицията продължава под различна форма.

3.Dessy T

На 19-ти декември в Коледния концерт „Деси Тенекеджиева и приятели“ ще прозвучат атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както и парчета от албума „Crazy Butterfly“. А Gospel Chorale ще зарадват многобройната публика в красивия търговския център с емблематични афро-американски спиричуали. Красивата коледна сценография е подготвена от Огняна Серафимова, а богатата мултимедия е традиционна част от тези магични концерти.

6.Dessy

Верни на традициите си да ви правим съпричастни с най-стойностното от българската културна сцена, In LIFE TV ще ви направи свидетели на целия концерт в новогодишната ни програма!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)