Yordana_Karolina - 4

Коледният подарък на Мисис България 2012 Йордана Димитрова

24 декември 2014

Днес, часове преди настъпването на Тихата Свята Нощ и притихнали в очакване на светлината на Витлеемската звезда, ще ви срещнем с Йордана Димитрова – мисис България 2012, за да поговорим за Коледа, за любовта, за семейството и най-красивия подарък на живота.

Yordana_Karolina - 1

Какво е за вас Коледа?
Йордана: Любимия ми празник през годината – Коледа е магия, любов, семеен уют и блясък в детските очички! По време на новогодишните празници хората често си правят равносметка на изминалата година и планират следващата – поставят си нови цели, мечти и си пожелават важните за тях неща. Коледата е много специален момент и в нашето семейство – по Коледа със съпруга ми решихме да създадем семейство, на следващата Коледа си пожелахме детенце и вече си имаме 5 годишния Себастиян, а миналата Коледа си пожелахме момиченце. И за мен е удоволствие да Ви представя най-прекрасния си Коледен подарък -  бебе Каролина и първата й професионална фотосесия, в която е едва на 15 дни.

Yordana_Karolina - 3

 Как протече бремеността Ви, и различава ли се от предишната?
Йордана: За разлика от първата ми бременност, през която се отдадох изцяло на почивка и на мисията да се грижа за себе си и да се науча да бъда майка, то през втората ми бременност водих доста активен начин на живот, в който съчетавах работни ангажименти, светски мероприятия и семейни задачи. Чувствах се прекрасно като бременна -  гордо си показвах коремчето, бях енергична, дейна, щастлива, романтична, нежна, с много блясък в очите. Казваха ми, че излъчвам спокойствие, хармония и имам типичното за бременните красиво и одухотворено присъствие.

Yordana_Karolina - 6

 Споделете ни тайната си –  как успяхте толкова бързо да се възстановите след раждането?  Спазвахте ли определен режим на хранене?
Йордана: За мен тайната е в осъзнаването, че бремеността трябва да разхубави една жена, а не да я подтисне. Отдавна вече е мит качването на много килограми и хранене като за двама. Докторите приемат за нормално наддаване около 10 кг. Разбира се, че като всяка бременна и аз обичах да си хапвам, но се стараех да спазвам култура на хранене – на често и по малко. Хранех се по същия начин както и преди това и се стараех да не допускам да освирепея от глад, защото тогава човек поема много храна без да подбира, а когато се храни редовно избира много по-внимателно и разумно.

Yordana_Karolina - 2

 Какво бихте пожелали на нашите читатели за Коледа?
Йордана: Пожелавам Ви да не преставате да вярвате в чудеса! Усмихнете си и усетете магията на Коледа – пожелайте си нещо и ако наистина го искате, то ще се сбъдне! Рано или късно човек осъзнава, че най-важни са здравето и семейството, радвайте се на споделените мигове с най-близките си хора!

 

Снимки: Костадин Кръстев – Коко и  Davidova Studio Photography

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)