Сладкиш с кафе

Коледни сладкиши с кафе Lavazza

23 декември 2018

Lavazza представя две рецепти за традиционни сладкиши, които се съчетават с кафе. Те се допълват със селектирани сортове кафе като специална съставка на класическите италиански десерти.

Кафето и сладкишите могат да се комбинират в перфектна симбиоза и удоволствието от тях се превръща в пълноценно изживяване. Няма по-подходящ момент да зарадвате близките и приятелите си с вкусна храна и изкушаващи десерти от предстоящите Коледни празници. Сладкишите могат да бъдат поднесени като допълнение към семейния обяд, вечеря с приятели или изненада за закуска в топлите завивки.

Сладкиш с кафе

Италианският сладкиш Панетон , чието име означава „ голям хляб “, с кафе Zabaglione ще прираде празнично настроение на вашата трапеза. Най-подходящо за този тип десерт и за начало на деня е кафе Qualità Rossa със своя плътен вкус. Червената италианска страст е резултат от комбинацията на бразилска Арабика и Робуста с плътно еспресо, балансирано с добра структура.

Второто предложение за сладкиш е класическо Парфе с кафе Lavazza. Парфето е елегантна и лека италианска рецепта, която лесно се съчетава с кафе Lavazza. Дали да включим кафето като съставка или да го сервираме отделно решаваме само ние. Най-подходящо за Парфето е кафе Qualità Oro – първият млян вид кафе Lavazza, в магазина за кафе в Торино. Той представлява селекция от първокачествени зърна Арабика, с разпознаваем вкус на малц и мед – плодово, меко и ароматно.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)