д11

Колекция тропически пролетен грим от Dolce & Gabbana

12 март 2017

Тази пролет, Dolce & Gabbana се отказаха от принципите си и за известно време изоставиха задължителните червени устни и черна очна линия, превърнали се в почерк на италианската къща. В новия сезон те са заменени от тропическата и екзотична природа на Палермо. Ярко пламенно-оранжево и розово са в челните редици, а основната характеристика на грима е преливането.

д4

Кремообразният хайлайтер Illuminator създава ефект “докосната от слънцето кожа”, който преминава плавно върху бузите, като ги обагря в нежна червена ябълка. С грима на очите е добре, даже необходимо, да експериментирате чрез смесване на цветове и рисуване на преходи. Финалният щрих е златната очна линия Eyeliner Gold.

д5

Червилото Passion Duo също не трябва да ви плаши. Акцентът в средата ще добави неочакван тонус и блясък на повърхността на устните. А що се касае до лака за нокти – между мистериознатите Amethyst и Beach Sand, които играят като отражение на слънчева светлина върху пясъка, е невъзможно да се направи избор. Съветваме ви да не се притеснявате, а просто да опитате и двата.

д6 д8 д9 д10 д11

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)