Николета Лозанова - NL4You бранд

Колко са изкарали Николета Лозанова и Златка Райкова за 2018-та?!

16 юни 2019

Българските „ВИП“-ове са обширна и доста често непонятна за нас тема, но е факт, че доста от тях се справят съвсем „прилично“ със заработването на хляба си. В този смисъл, колко според вас, са изкарали през изминалата 2018 година като приходи две от най-популярните и най-често споменавани имена от нежния пол в света на шоубизнеса – Златка Райкова и Николета Лозанова?!

Първата, която скоро ще дари екс футболния национал Благой Георгиев с поредното му отроче, се изявява като моден дизайнер вече пет години, а любопитното е, че през 2018-та продажбите на тоалетите й достигат своя връх – от 10 000 лв. в дебютната й година до… 390 000 лв. Е, няма как да не отчетем, че през нея Златка използва и суетната си половинка за модел, отделно й набра популярност с участието им като двойка в реалити шоуто VIP Brother.

Благо Георгиев и Златка Райкова

Колежката й Николета, която също като нея, е здраво обвързана с футболните среди у нас, също наскоро пусна своя линия бански костюми и бельо. Тя е регистрирала фирма „NL4You“, чрез която е обявила 49 000 лв. приходи. Половината от печалбата обаче дели със съдружничката си – производителката на дрехи, пловдивчанката Румяна Дураие. При всички положения обаче, май дамите ще се справят и без да ги мислим много, много…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)