slavi-trifonov-ruhna-sled-koncerta-328592

Концертът на Слави променя движението в София

28 октомври 2016

Тази събота, 29 октомври, от 19:00 часа на „Орлов мост“ в столицата ще се проведе грандиозен митинг-концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в подкрепа на Pеферендума, иницииран от „Шоуто на Слави“. За тези от вас, които все още не са наясно с въпросите, на които трябва да отговорим в предстоящия Референдум, който ще се проведе заедно с изборите за Президент на 6 ноември, могат да видят въпросите  ето ТУК!
Сцената ще е разположена след моста с лице към хотел „Плиска“, а шоуто ще обхване бул. „Цариградско шосе” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”.Заради събитието и очаквания голям интерес от Общината променят маршрутите на масовия градски транспорт, преминаващ по бул. „Цариградско шосе” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов” за времето от 04:30 до 24:00 часа на 29.10.2016 г.

Също така се преустановява движението на пътни превозни средства както следва:
– от 00:15 часа на 29.10.2016 г. до 08:00 часа на 30.10.2016 г. по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”;
– от 12:00 до 24:00 часа на 29.10.2016 г. по бул. „Цар Освободител” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски”;
– от 15:00 до 24:00 часа на 29.10.2016 г. по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Ген. Гурко” и ул. „Оборище” и по локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”;
- Поради интензивното придвижване на граждани движението по ул. „Цар Иван Асен ІІ” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Георги Марков” ще бъде затруднено, а при необходимост и преустановено.

По „Цариградско“, от страната на „Борисовата“, ще бъдат поставени 7 кули с видео екрани и озвучение за удобство на зрителите.
На пътното платно на бул. „Цариградско шосе” ще бъдат обособени буферни зони, в които няма да се допускат граждани. В тях ще има служители на охранителната фирма, които ще оказват съдействие при необходимост.

Няма да се допуска движение на хора и автомобили по платното на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” откъм езерото „Ариана”, в участъка между „Орлов мост“ и подхода за сектор „Г” на Националния стадион „Васил Левски”. Подлезът между ул. „Цар Иван Асен ІІ” и езерото „Ариана” ще бъде затворен.

Осигурени са три стационарни медицински пункта:
– на кръстовището на ул. „Загоре” и локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе;
– в парк Борисова градина срещу ул. „В. Юго”;
– в парк Борисова градина срещу ул. „Авицена”;

Подсигурени са пет медицински екипи с автомобили. Противопожарните автомобили с екип ще бъдат позиционирани на в парк „Борисова градина” срещу ул. „ Загоре” и  на ул. „Св. Тертер”, преди локалното пътно платно на бул. „Цариградско шосе”.

Преди, по време и след приключване на митинг-концерта ще има засилено полицейско присъствие, като ще се извършват проверки на граждани и пътни превозни средства в района на проявата. Лица с обемисти багажи няма да бъдат допускани в охранявания район.

На място няма да се допускат въоръжени, нетрезви или маскирани лица. Засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта, най-близко до сцената.

Промените в движението на градския транспорт на 29 октомври може да видите по-долу :

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)