Меган Фокс

„Костенурките нинджа“

17 август 2014

Градът се нуждае от герои. Над Ню Йорк е надвиснал мрак, защото Шрьодер и злия му клан са стиснали в желязна хватка всичко – от полицията до политиците. Бъдещето е безрадостно, докато най-неочаквано четирима братя се надигат от канализацията и откриват своята съдба като Костенурките нинджа. Те трябва да си съдействат с безстрашната репортерка Ейприл ОНийл (Меган Фокс) и нейният оператор шегаджия Върн Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и да разбулят сатанинския план на Шрьодер.

Костенурките нинджа

Костенурките нинджа – безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл и нейният оператор шегаджия Върн Фенуик

Филмът е създаден по мотиви от комикса на Питър Леърд и Кевин Истман. Сценаристи са Джош Апълбаум, Андре Немек и Еван Дохърти, продуцент е Майкъл Бей (блокбъстър поредицата „Трансформърс“), а режисьор – Джонатан Либсман („Гневът на титаните“). Популярната поредица, която завладява аудитория от всички възрасти в продължение на десетилетия, се завръща на големия екран с най-нова технология на 3D, IMAX 3D и 4DX.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Костенурките нинджа – Меган Фокс

Участват: Меган Фокс, Уил Арнет, Уилям Фичнър, К. Тод Фрийман, Дани Удбърн, Ноъл Фишър, Джереми Хауърд, Пит Пложек, Алан Ричсън, Минае Ноджи

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)