Жана Янева и Доналд Тръмп

Коя е българката, която познава най-добре новия президент на САЩ Доналд Тръмп?

12 ноември 2016

След избирането на изненадващия за едни и съвсем очакван за други, нов президент на Америка – Доналд Тръмп, в медиите се разгоряха куп спекулации за характера и личните качества на новия държавен глава на Щатите. Дали е толкова „лош“, както се описва в повечето публикации и дали пък това не е в основата на успеха му?! Оказва се, че в България има един точно такъв човек, който познава Доналд Тръмп от първо лице единствено число.

Красивата ни миска Жана Янева се гордее с шанса си да комуникира лично с новия президент на САЩ. И в случая не става дума само за едно „Здравейте, може ли да се снимаме?“ Красавицата прекарва една незабравима вечер в компанията на милиардера и получава възможността сама да си създаде мнение за ексцентричния богаташ, без да се влияе от знайни и незнайни анализатори.

Жана Янева

Всичко за Жана започва с участието й на конкурса „Мис Вселена-България“. Дългокраката чаровница го печели без проблем и така си осигурява участие на световния конкурс, който е собственост именно на Доналд Тръмп и се провежда в Лас Вегас. Жана е сред малкото избранички, които прекарват по 30 минути на частна среща с Тръмп.

„Лично си поговорихме. Направи ми комплимент, но не ми е предлагал нещо друго. Той има модна агенция „Тръмп моделс” и ми направи предложение да работя в нея. Нужно беше само да се преместя да живея в САЩ. Отказах му, защото бях много малка за подобно предизвикателство”, спомня си Жана.

Мис България Вселена обаче силно впечатлява Тръмп. До толкова, че той й дава няколко безплатни съвета, не само за живота.

„Той ми даде наставления, които помня и до днес. Времето мина много бързо с него, държеше се толкова приятелски и естествено. Пита ме, дали съм гледала шоуто му „Стажантът” и ме посъветва да работя повече, защото така ще ме споходи по-голям късмет. Не скри, че за красивите жени е по-трудно да намерят правилния мъж, тъй като могат да избират повече. Харизматичен е, макар и краен във възгледите си” споделя още Жана.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)