5e_nwy5od

Коя е д-р Огнянова от „Откраднат живот“?

10 ноември 2017

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал „Откраднат живот“ се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е в български и международни продукции.

Филмът с нейно участие „Death Race 4: Beyond Anarchy“ на режисьора Дон Майкъл Пол е завършен и ще излезе догодина. През 2018-а предстои да я гледаме и в „Писма от Антарктика“ на Станислав Дончев.

През 2015 г. Диана издаде дебютната си книга „Влад“ – магическа история за деца. Има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

В „Откраднат живот“ Диана Димитрова облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите, пишат от „Блиц“.

Феновете проследиха старта на една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специлалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкриват от екипа на сериала.

снимка: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)