PrinceHarry-xlarge_trans++piVx42joSuAkZ0bE9ijUnFGe0z9p1LAF7TfYUjaG654

Коя е най-горещата кралска особа сред мъжете?

11 септември 2016

Принц Хари оглави класацията на най-горещите кралски особи сред мъжете, съобщава Daily Mail. 31-годишният красавец изпревари с лекота големия си брат принц Уилям, който е едва на девето място в класацията. Второто място заема 37-годишният принц Карл Филип, който е четвърти в реда за наследяване на шведския трон и е женен за модела София Хелквист.

Третото място заема Андреа Казираги, четвърти в реда за наследяване на трона на Монако и женен за богатата наследница Татяна Санто Доминго. Единственият друг британски принц в топ десет е синът на принцеса Ана – Питър Филип (38 г.), най-големият внук на Елизабет Втора, който е десети. Резултатите са получени след допитване сред 1000 жени на Кралската клиника в Манчестър, водещ център за трансплантация на коса. То установило също така, че не само привлекателната външност на Хари печели сърцата на британките. Те определят принца като „забавен“, но също така го смятат за прекрасен посланик на Великобритания и на кралското семейство.

Summit on the Global Agenda 2009

Четвърто място в класацията заема Хамдан бин Мохамед Ал Мактум (33 г.), коронованият принц на Дубай, който не е женен и пише поезия под името Фаза. Пети е 32-годишният принц Феликс, който е втори в реда за наследяване на трона на Люксембург. Той говори седем езика и е женен за германската изследователка Клер Ладемахер.

Шестото място заема 42-годишният принц Венцеслаус от Лихтенщайн, който преди време имаше връзка с модела на Victoria’s Secret Адриана Лима. Испанският крал Фелипе Шести заема едва седмото място в класацията, а осми е 30-годишният принц Амедео, шести в реда за наследяване на белгийския трон.

felipe(1)

„Принц Хари е нашата най-популярна млада кралска особа и е прекрасно, че беше определен за най-красивия принц в света. Той е забавно момче и се справя прекрасно в представянето на Великобритания пред света“, казва специалистът по трансплантиране на коса Асим Шахмалак от Кралската клиника в Манчестър. „Другото забавно нещо в допитването е, че то беше спечелено от червенокос мъж. Не много водещи актьори в Холивуд са червенокоси, но Хари показва, че това е много привлекателен цвят. Смятам, че цялостният вид на принца се подобри още повече с брадата, която си пусна в последно време и която много му отива“, допълва д-р Шахмалак.

Топ 10 на най-красивите кралски особи сред мъжете:

1. Принц Хари, трети в реда за наследяване на британския трон
2. Принц Карл Филип, трети в реда за наследяване на трона на Швеция
3. Андреа Казираги, втори в реда за наследяване на трона на Монако
4. Хамдан бин Мохамед Ал Мактум, първи в реда за наследяване на трона на Дубай
5. Принц Феликс, втори в реда за наследяване на трона на Люксембург
6. Принц Венцеслаус от Лихтенщайн
7. Крал Фелипе Шести от Испания
8. Принц Амедео от Белгия, шести в реда за наследяване на белгийския трон
9. Херцогът на Кеймбридж принц Уилям, втори в реда за наследяване на британския трон
10.Питър Филипс, най-големият внук на кралица Елизабет Втора

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)