lea1

Коя е „Червената шапчица“ в Playboy?

18 юни 2018

Playboy е списание, което винаги провокира. В началото на месец юни, Мъжката Библия издаде новия си впечатляващ брой Dirty Fairy Tales, на чиято корица е професионалният ескорт Леа Матеева.

За първи път, именно в родния Playboy, се снима професионален ескорт. Леа разказва за себе си в обширно и откровено интервю. В него споделя за произхода си, за това, как баща и приема професията и, за първите стъпки в кариерата и за … работното и място.

lea3

Да! Леа има офис, кабинет или както там искате да го наречете. Тя е професионалист! От години Леа има и сериозен приятел, с когото смело вървят рамо до рамо не само в живота, но в кариерата ѝ. За мнозина тяхната връзка ще се стори особена, но всъщност – те са една нормална двойка, която има своите мечти и планове за бъдещето. Планове, в които има и деца.

Та, да ви разкажем накратно за Леа… Или поне това, което Playboy ни разказва за нея.

Тя е изящна и атлетична едновременно, удивително млада и удивително зряла. Тя е скандална и съвсем обикновена. Тя има точно работно време, има и свободно време. Има си дом, има си и… кабинет, клиенти, ухажьори, има и много сериозен приятел, когото много, много обича. Но това вече ви го казахме…

lea2

Playboy поканиха Леа да изиграе четирите роли от тяхната dirty приказка за Червената шапчица – момичето, бабата, ловеца и вълка. А как се справя!? Ние вече имаме списанието и ще ви споделим, че е … WOW!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)