„КО ДИЗАЙН ЦЕНТЪР“ отпразнува първия си рожден ден

08 януари 2018

КО ДИЗАЙН ЦЕНТЪР отпразнува своя първи рожден ден със стилно и елегантно парти на 8.12.2017 година в резиденция Анастасия. Над 150 приятели на фирмата уважиха бляскавото парти и се забавляваха до късните часове на деня. Специални гости на тържеството бяха уникалната Теди Кацарова, която поздрави присъстващите с едни от най – големите си хитове, както и носителката на Златната игла дизайнерката Мерлин Арно, която представи последните модели от своята най – нова колекция.

Ко Дизайн

КО ДИЗАЙН ЦЕНТЪР вече една година е на пазара в България и в своя шоурум предлага не само последните модели акрилни подове, мозайки, технически декинг, декоративни бои и мазилки, винилни тапети, настилки, облицовки и преградни стени, но и професионални дизайнерски съвети за своите клиенти. Елена Иванова е убедена, че не само търсенето в последните години е все по- голямо, но и изискванията на българина са се повишили.

Ко Дизайн

Партито на КО ДИЗАЙН ЦЕНТЪР беше повече от запомнящо се. Да уважат домакините бяха дошли архитекти, строители, предприемачи, хора от бизнеса, политиката, шоу бизнеса и изкуството. Архитектите Даниела Дикова и Дани Генова споделиха впечатленията си от работата с компанията, а художникът Иван Яхнаджиев изрази увереността си, че животът в естетически издържана среда възпитава. Цена Бояджиев беше в компанията на своята дъщеря, която дефилира с тоалет на  Мерлин Арно.

Ко Дизайн

Кулминацията на тържеството беше разрязването на огромната торта, която също беше впечатляваща. Домакините си пожелаха още много години да са на пазара и да имат все повече доволнн клиенти. КО ДИЗАЙН ЦЕНТЪР е вашето място за висококачествени материали и добри идеи в София.

Ко Дизайн

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)