Бойко Борисов и Слави Трифонов

Край с шоуто! Слави анонсира и ТВ проект и нова партия

01 август 2019

На 31 юли вероятно бе най-очакваното и популярно издание на „Шоуто на Слави“ в ефира на bTV. Причината – с него се сложи край на 19-годишното царуване на предаването в мрежата на медията. Шоуменът обаче съвсем не смята да тъгуеа дълго и се заема с нови предизвикателства, обяви самият той по време на шоуто.

При това обори критиците и потвърди достоверността не на един, а на цели два слуха около себе си – нов телевизионен проект на името на продуцентската му къща „Седем Осми“ и нова партия, която ще се нарича „Няма такава държава“.

От това време измина цяла ера, наречена "Шоуто на Слави". Предстои ли нова такава?

От това време измина цяла ера, наречена „Шоуто на Слави“. Предстои ли нова такава?

„Ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами“. Аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя.

Затова ще създадем политически проект, който ще се казва “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати в закон“, обяви още Трифонов.

Тук е моментът да припомним, че преди три години именно Слави инициира референдум за въвеждане на мажоритарна система, за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за глас и за задължително гласуване. Тепърва ще разберем доколко новият му проект ще има възможносите за промяна на статуквото у нас.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)