Meghan-Markle-Queen-Letizia

Кралицата на Испания има много общо с Меган Маркъл

16 март 2018

Винаги е едно и също с бившите. Минаваш през всичките драми и разходи, за да се разведеш, после се влюбваш и избираш да се омъжиш за някой, който се оказва наследник на кралска европейска монархия. Тъкмо се издигнеш над облаците, чувайки празничните камбани на сватбата и точно тогава, твоят бивш обявява, че е продал измислена версия за живота ви, като историята и всички имена, герои и случки, представени в нея, са фиктивни и няма прилика с действителни лица (живи или починали), места, сгради и продукти и пр.пр. Това се случва и с най-добрите сред нас.

Така например бившия съпруг на Меган Маркъл – Тревор Енгелсън, продуцент по професия, миналият септември е продал на Fox, идея за комедийно шоу. Ето и анонса към комедията:

„Разводът е труден. Споделянето на родителските права е още по-трудно, когато една бивша съпруга се ожени за британския принц. Преживяването на всичко случващо се, заедно с британското кралско семейство в непримиримата светлина на таблоидните медии от Лондон е съвсем ново изпитание.“

Това е измислена комедия, казват от Fox. Основните герои не се основават на Маркъл или Енгелсън, казват те, но ние се надяваме този проект да стартира бързо, защото вече нямаме търпение да видим резултата!

Нещо подбно се случва и с кралицата на Испания – Летисия. Тя се омъжва за крал Филип през 2004 г. По това време тя е само журналист, а той просто престолонаследник. Той е коронован 10 години по- късно, след абдикацията на баща си, и Летисия разбира се го последва. Но преди цялата тази история с носенето на кралска тиара, някъде далеч в 90-те години, Летиция е била омъжена за гимназиалния учител Алонсо Гуеро Перез цяла една година.  Те се развеждат през 1999. (Също като с Меган Маркъл кралското семейство разрешава брака на принца с разведената дама, но не и без някои повдигнати вежди и в семейството и в пресата).  Днес Гуеро Перез издава книга под заглавие  El Amor de Penny Robinson (Любовта на Пени Робинсън) основана за неговият брак с Летисия, раздялата им и техния втори брак. Главният герой в книгата е с името Алонсо Гуерро.

За разлика от Маркъл и Енгелсън обаче, Гуеро Перез се заявява смело.

Неговият издател обещава „безпрецедентно истинска история“  за „трансформацията на мъж, който не се страхува от пресата и който просто е бил женен за жена, станала по- късно кралица на Испания …По стечение на обстоятелствата този човек е и писател. Сега той пише история, която е преживял лично, и най- вече как я е преживял… Романът е фантастика, която може да стане реалност, но и реалност, която има нужда от фантастика, за да изглежда достоверна„.

Навярно това поетично заявление може да послужи за правдоподобно обяснение в испанския съд.

Бивши! Как ли ще се справят кралските семейства с тях?

Източник:  VANITY FAIR

превод: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)