Кралицата на лазерното шоу

27 ноември 2017

Тя владее светлината, тя знае как да изумява публиката, тя е Дани  – кралицата на лазерното шоу!

Изключително колоритна и креативна, Дани Георгиева се изявява в едно малко познато и съвсем не дамско поприще. Разказва за себе си, че животът и е като филмов сценарий с възходи и падения, но никога не се е отказвала да търси и развива себе си. Кариерата си започва, занимавайки се с мода и търговия, но бързо разбира, че не това е нейната мечта.

Покрай контактите и в средите на шоубизнеса, започва да търси, какво още може да се направи, като шоу и стига до извода, че именно лазерното шоу е, което липсва. През 2013 год. в период на криза за България, тя регистрира фирмата си, без никакъв опит, но с огромен ентусиазъм и желание да направи невиждано до сега светлинно шоу. От тогава до сега, стремително развива и надгражда своята мечта, да прави зрелищни спектакли.

Лазерно шоу, 3Д шоу, 3Д светлинно шоу с лазерно-анимационни проекции и най-новото лазерно-пиро шоу са само част от репертоара на Дани Лазер Шоу.

Безспорно най-голямата и гордост е това, че световни звезди като Джо Лин Търнър солистът на Рейнбоу, Джон Уолтън, Кен Хенсли от Юрая Хийп и други, се доверяват на нея и екипът и за перфектното им представяне на сцена. А като най-голяма чест определя, когато през 2014 год. и се обаждат от Националната гвардия и я канят да направят съвместно, нещо уникално в зала Арена Армеец. От тогава вече три години Международният парад на военните духови оркестри, не минава без Дани Лазер Шоу.

Репортер: Александра Милтенова
Оператор: Иван Цвятков
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Симеон Симеонов

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)