vs

Красавицата от Земен Вероника Стефанова на път да покори и Miss All Nations в Китай

16 декември 2015

Един от най-популярните български топмодели – Вероника Стефанова, която е носител на титли от редица конкурси, в това число и „Мис Туризъм Европа“, усилено се готви за финала на престижната модна надпревара Miss All Nations, която ще се проведе в Китай на 19 декември този месец.

Роклята на Paloma Fashion, с която Вероника ще се представи на финала в Китай

Роклята на Paloma Fashion, с която Вероника ще се представи на финала в Китай

На форума участие ще вземат представителки на 40 държави, като родната миска не крие амбициите си за достойно представяне тук. Както е известно, през лятото красавицата от Земен стана първа подгласничка на световния финал на конкурса „Кралица на лятото“, провел се в столицата на Южна Корея – Сеул, така че определено има нужната мотивация да продължи с прекрасното представяне в Азия.

Едва ли е нужно да припомняме пък, че през юли безапелационно спечели титлата „Мис Туризъм Европа“ на остров Миконос, Гърция (също световен финал), което прави България домакин на следващото издание на конкурса.

vs_01

Дни преди изявата й в Китай, на която Вероника ще се представи с тоалет на популярното ателие за сватбени и абитуриентски рокли Paloma Fashion, тя не спира да популяризира родината си и трескаво разказва на своите колежки за неповторимата българска природа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)