Птиците умират сами

Красавицата от „Птиците умират сами“ стана на 60 години

11 януари 2018

Един от най-впечатляващите сериали на XX век «Птиците умират сами» излезе на екран преди близо 35 години. Главната роля във филма тогава изпълниха талантливата английска актриса Рейчъл Уорд и американският актьор Ричард Чембърлейн. Сериалът завоюва огромна аудитория от почитатели и получи чудесни отзиви от кинокритиците. Сагата също така получи и всички възможни награди на своето време.

a75881ad43c183df9b35cb6bb01f8718

Рейчъл Уорд, изпълнителката на ролята на Мегън Клири, в момента на снимките е на 26 години. Тя мечтае за актьорска кариера от детска възраст, а от 16 годишна работи в модния бизнес. Талантливата англичанка почти веднага успява да се утвърди като един от най- красивите модели на своето време, а това довежда и до предложения за снимки в различни филмови продукции. През 1983 г. Рейчъл е поканена да изпълни главната роля във филма „Птиците умират сами“.

ORIGINAL-ptitsite_umirat_sami-1

Първите снимачни дни са трудни за младата и неопитна актриса, която няма актьорско образование. Постепенно тя все пак се научава да играе, а за това й помага акьорът Браян Браун (нейният екранен съпруг).

00039FA3PVAR0RU1-C122-F4-688x458

По- късно Рейчъл признава, че двамата са имали връзка, благодарение на която тя всъщност успява да изиграе своята роля. 

thornbirds01_hi

Рейчъл обезсмъртява своята героиня, създавайки достоверен образ на Меган Клири. И макар Рейчъл Уорд да се снима в много други продукции в последствие, за зрителите тя остава преди всичко Меган от „Птиците умират сами“.

ORIGINAL-ptitsite_umirat_sami-5

Тази година актрисата навърши 60, но все още изглежда чудесно!

Rachel-Ward

 

Източник: Интересно знать

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)