6903086d-8c19-4efb-8f08-a19b586602a4

Крем супа от аспержи

17 септември 2018

Необходими продукти:
бульон – 1 литър пилешки
аспержи – 300 г, зелени
гъби – 150 г
грах – 100 г
готварска сметана – 100 мл
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Оставете бульона да заври. Междувременно измийте и обелете аспержите. Отрежете крайчетата им. Нарежете ги на парченца с дължина 3 см. Измийте и почистете гъбите и ги нарежете на четвъртинки. Сложете аспержите в бульона и варете 15 минути. След 10 мин. добавете граха, гъбите и сметаната. След това пюрирайте. Овкусете супата с черен пипер и сол.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)