
Необходими продукти:
1,5 кг карфиол на пара
500 г броколи на пара
2 с.л. куркума
6 скилидки чесън
1 с.л. черен пипер
1 ч.л. лют пипер
1 ч.л. сол
2 с.л. кокосово масло
кротони
Начин на приготвяне:
Пасираме карфиола и броколите с куркума, пипер, 2 с.л. кокосово масло, сол. Разреждаме пюрето с гореща вода, за да удвои обема си, и варим 5 минути. Преди поднасяне добавяме кротоните и по няколко розички броколи..
snimka: foodandwine.com
Още по темата
-
Топ 20 на най-добрите ресторанти в света за 2018 (част 2)
In TASTEЕдна дългоочаквана класация, представяща най-добрите „маси“ в света, където храната е изкуство и усещане за ...
-
Десетте традиционни български ястия (част II)
In TASTEПовечето гозби от национална ни трапеза присъстват в кухнята и на другите балкански народи и ...
-
-
Студена доматена супа по гръцки
In TASTEНеобходими продукти: домати – 750 г (добре узрели) отцедено кисело мляко – 250 г вода ...
Остави своя коментар през Facebook