spring-parsley-soup

Крем супа от спанак и целина със сметана

05 март 2018

Необходими продукти:
спанак – 300 г замразен
малка глава целина – 1 бр.
сметана – 100 мл течна
лук – 1 глава
морков – 1 бр.
олио – 3 с.л.
сол
сух джоджен

Bижте още: Крем супа от пащърнак и целина

Начин на приготвяне: 

Нарязваме и задушаваме лука и морковите в мазнината. Прибавяме замразения спанак, настърганата на ситно целина и 1 чаша топла вода. Bарим до омекване и после пасираме. Доливаме течната сметана и оставяме да поври на тих огън около 10 минути. Преди поднасяне поръсваме с джоджена.

снимка: everything-anna.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)