simple-roasted-garlic-sauce-1

Крем супа от чесън

01 февруари 2018

Необходими продукти:
брускети – 4 бр.
масло – 80 гр.
прясно мляко – 250 мл.
кашкавал – 200 гр.
чесън – 6 скилидки
брашно – 2 с. л.
бульон – 2 кубчета

Начин на приготвяне:
Брускетите се запържват в половината от маслото до получаване на златист цвят. Кипва се 750 мл. вода, в която се поставят пасирания чесън, кубчетата бульон, другата половина от маслото и прясното мляко, в което е разбито брашното. Ври 15 мин. Сервираме супата гарнирана с по една брускета и поръсена с настърган кашкавал.

снимка: pizazzmt.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)