Крисия

Синът на Валери Божинов ли е гаджето на Крисия?!

05 юни 2019

С приятеля си отпразнува 15-ия си рожден ден талантливата певица Крисия. Тийнейджърката, която цяла България обикна от изявите й като дете в „Шоуто на Слави“, сподели морски кадър от личния си празник в събота, на който държи „мъжка“ ръка.

Композицията на снимката е популярната световна мода follow me (от англ. „последвай ме“), при която момичето се вижда на снимката, а момчето остава скрито и се появява единствено ръката му.

Крисия

Това е първата снимка на малката изпълнителка с избраника на сърцето й. Любопитно е, че явно пораствайки с известността си, тя се е научила ревниво да крие личния си живот и до момента медиите така и не са успели да разконспирират кой е успял да открадне сърцето й.

Въпреки това слухове не липсват – според едни, това е съученикът й  от Музикалното училище „Любомир Пипков“ в София Ясен Владимиров, а според други всъщност става дума за сина на футболиста Валери Божинов – Валери Младши. И с двамата тя е в обща компания и има снимки, на които демонстрират близост, но на нито една нищо не показва да са повече от близки приятели.

Крисия и Валери Божинов Младши

Крисия и Валери Божинов Младши

„На тази възраст искаш – не искаш трябва да пораснеш. Оттук-нататък трябва да съм по-сериозна във всичко“, заяви с година по-голямата Крисия на рождения си ден. За личния си празник тя получи вълнуващ подарък от родителите си – те ще финансират първия й видеоклип, който ще бележи началото на самостоятелната й кариера. В парчето няма да се пее за любов, а за проблемите на подрастващите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)