Криско

Криско: Българите имаме голямо его и ценим по външната обвивка!

19 юни 2019

Един от най-известните хора в хип-хопа, а и музикалната сцена у нас като цяло – Криско даде откровено интервю в предаването „Събуди се“ по Нова ТВ. Кристиан Талев, както е истинското му име, твърди, че българите сме хора с прекалено голямо его и това ни пречи за успеха.

„За нас най-важното е външната обвивка и табелките по дрехите и колите. Когато масата види, че на дрехите ти пише марка, казва че си успял. А желанието на всеки е да бъде повече от другия, без да знае защо“, разкрива той. Криско не скрива, че често е получавал негативни коментари и мнения, но смята че за годините си умее да прави доста адекватни неща.

Криско биография

„Смятам, че разбирам от бизнес и музика. Честен съм, дори на човек да не му харесва. Животът е интересен, интензивен и разнообразен. Аз самият съм доста деен, но не обичам да съм център на внимание. Иначе като кажеш „звезда“, си звучи дори подигравателно. Получавал съм съобщения в Instagram и Facebook от типа какво да направя, за да стана известен“, казва още рапърът.

С приятелката си Цвети. Снимка: Instagram

С приятелката си Цвети. Снимка: Instagram

Криско споделя и, че музиката е освен негов начин на живот, и работа.

„Имам много песни, които искам да направя, но знам, че ще стигнат до по-малко хора. Това ще ми повлияе върху бизнеса. Планирам да направя албум, в който да няма клип, сниман на някой сингъл, защото ще са песни, които да изпея, без да се съобразявам с нищо от правилата на музиката“, завършва той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)