Криско биография

Криско: „Пазех тайните си, за да издам биография и да стана милионер“

09 ноември 2017

„През годините пазех много тайни за себе си и умишлено не ги споделях в интервюта, за да мога после да издам книга и да стана милионер“ – с това признание, рапърът Криско шеговито описа първата си книга „Пътят нагоре“. Биографията на Кристиан Талев, както е истинското му име, вече може да се намери на пазара, като се радва на значителен интерес както сред подрастващите, така и сред по-възрастната аудитория.

Романът е пълен с истории за най-близките хора на Криско, с преживявания, свързани със сцената, личния му живот, а по собствените му думи – и с примери, които могат да вдъхновят младите изпълнители у нас. „Пътят нагоре“ е писан лично от Криско, който не е ползвал журналист или биограф за нея (модерна напоследък практика), като поводът за издаването й е 10-годишният му юбилей на сцената.

Криско биография

Самият музикант предупреди, че в книгата няма да се намерят пикантни детайли около публичната цифра от „7500 бройки в леглото“, с която се слави. „Там по-скоро има лични мои откровения и размисли, отколкото тайни за сексуалния ми живот“, допълва той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)