42973871_479415892544903_3055566473912152973_n

Кристиано Роналдо проговори за обвиненията на странна пресконференция

23 октомври 2018

Кристиано Роналдо за първи път наруши мълчанието си по горещата тема от последния месец – обвиненията и започващото в САЩ дело срещу него за изнасилване и изнудване на Катрин Майорга. Португалецът сам пожела да е на традиционната пресконференция на Ювентус в Манчестър преди гостуването на Юнайтед утре в Шампионската лига. Очакваше се там да е капитанът Джорджо Киелини, но се появи Кристиано, а репортерите се подготвиха за въпроси.

Вижте още: Другото лице на Кристиано Роналдо

Оказа се, че такива няма да има от английски журналисти. Питаха само италианци, като само един от тях си позволи да наруши очевидното „ембарго“, предварително наложено от пресслужбата на Юве към темата „табу“. Роналдо остана спокоен на въпроса за обвиненията и делото, като отговори:

„На игрището и извън него, аз съм усмихнат човек. Щастлив човек съм. Играя за фантастичен клуб, имам фантастично семейство, четири деца и съм здрав. Имам всичко. Останалото не ме притеснява.“.

Репортерът повтори въпроса за обвиненията и бе прекъснат от Кристиано, този път малко по-рязък в тона:

„Не ме слушате – каза звездата. – Казах, че съм щастлив. Пуснахме официално съобщение преди две седмици по темата, няма да седя тук и да ви разправям лъжи, нито да говоря за лъжи. Сигурен съм в адвокатите си, в хората, които се грижат за останалото. Истината ще излезе наяве, бъдете сигурни.“

И това е нещо, разбира се. Но в Англия първата реакция бе на възмущение, като нито един желаещ да зададе въпрос представител на местна медия не получи право на такъв.

снимка: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)