Кристиан Костов отново „номер едно“ в Китай, този път в дует с местна звезда

30 март 2019

Певецът Кристиан Костов за втори път оглави класация на най-голямата китайската платформа за музика QQMusic. Новата му песен „Live it up“ застана на първо място в чарта за Европа и Америка.

В началото на 2019 г. Крис дебютира в Китай като най-младия състезател в дългогодишния певчески конкурс „Singer“. Неговата изумителна сценична изява и чар спечелиха сърцата на милиони китайски фенове. След последното си участие в шоуто, Кристиан се сдоби с 11 милиона стрийминга в QQ – и то само за ден!

В средата на март Кристиан сподели с феновете новия си мини албум „Prologue“, вдъхновен от многобройните предизвикателства и спомени по време на престоя му в Китай.

Кристиан Костов

Водещата песен в мини-албума – „Beautiful Mess (inspired by China)“, е вдъхновена от дебютното представяне на Кристиан на сцената на „Singer“. За разлика от оригиналната песен, която излезе през 2017 г., новата версия се превръща в шедьовър на културна симбиоза с включените в нея традиционни китайски инструменти като еrhu и dagu, като по този начин Кристиан демонстрира своето уважение към източната култура.

„Prologue“ включва още две китайски песни: „Remember“ и „Spoiled Innocence“, както и „Live It Up“ и инструменталната й версия. „Live It Up“ е написана преди години, но така и не се намира перфектният глас, който да я „завърши“. Докато Кристиан не среща китайската певица Tifa Chen, с която влиза в дует в „Live It Up“/Dir.BG.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)