Кристиан Костов постоянно получавал паник атаки

08 май 2018

Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на „Евровизия“ миналата година, призна, че се бори с паник атаки.

„Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи сте вие“, написа в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят на „Beautiful Mess“, цитиран от „Монитор“.

Каква е причината за пристъпите той така и не издава. Въпреки това призова последователите си да протегнат ръка към важни за тях хора, с които вече не поддържат връзка.

Кристиан Костов постоянно получавал паник атаки

Кристиан Костов постоянно получавал паник атаки

„Толкова е странно, че всеки път, когато погледнете в нечий профил в Инстаграм, вие си мислите, че той/тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто социална медия и не всичко, което тези хора са постнали, е реално. Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сега не си говорите или сте се скарали и вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс. Хайде да го превърнем в Ден за свързване! Може би това ще направи вашия ден по-добър, кой знае?“, написа още Крис.

След като подкрепи на сцената в Амстердам групата Equinox, която ще представи България в рамките на „Евровизия“, Костов вече се подготвя за следващия си проект, а именно – албум. Певецът вече засне фотосесия към обложката на диска. Подробности не се издават.

снимка: bnr.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)