Christina Aguilera Xperience

Кристина Агилера със собствено шоу в Лас Вегас

05 февруари 2019

Мултиплатинената певица и композитор Кристина Агилера обяви, че подготвя собствено шоу в Лас Вегас. Събитието, наречено „Christina Aguilera: The Xperience“ ще стартира на сцената на театър „Запос“ (част от хотел и казино „Planet Hollywood“) на 31 май и ще се разпростре в близо 20 изяви от май до октомври.

Един от най-успешните артисти за всички времена, Кристина Агилера печели 6 награди Грами в кариерата си включително и една награда Грами за латино музика. За предстоящата Грами церемония тя е с две номинации.

Christina Aguilera Xperience

“Шоуто „Xperience“ е най-мащабният и сложен спектакъл в кариерата ми до момента, включващ пеене, танци, визуализации и изискващ непрестанна енергия. От години събирам идеи и разработвам концепция за подобен тип музикално-театрален спектакъл, и сега Лас Вегас ми предоставя уникалния шанс да реализирам творческите си идеи. Нямам търпение да започне шоуто „Xperience“, разкрива Агилера.

“Кристина е изключителен артист, чийто глас и творчество владеят няколко поколения фенове. Горди сме, че можем да я приветстваме в „Планет Холивуд“ на сцената на театър Запос“, се посочва пък в съобщението на Джейсън Гастуирт, президент на „Caesars Entertainment“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)