Крис Пайн по следите на черната далия в сериала „Аз съм нощта“

06 февруари 2019

Дългоочакваният лимитиран драматичен сериал „Аз съм нощта“, вдъхновен от едно от най-кръвожадните убийства в историята, е режисиран от Пати Дженкинс („Жената-чудо“, „Чудовище“). Действието, развиващо се в шест епизода е по сценарий на Сам Шеридан (автор на A Fighter’s Heart, The Disaster Diaries), а в главната роля ще видим Крис Пайн („Жената-чудо“, „Стар Трек“). Телевизионната премиера у нас по HBO е на 4-ти март.

Вдъхновен от истински събития, оригиналният сериал на TNT „Аз съм нощта“ разказва историята на Фауна Ходел (Индия Ийсли) – тийнейджърка, изоставена от майка си като бебе и отраснала в Рино, Невада. Тя живее сравнително спокойно предвид мистерията на произхода си, докато един ден не открива нещо, което ще я накара да си зададе много въпроси.

Аз съм нощта

Фауна тръгва по следите на миналото си и така се запознава с дискредитирания репортер (Крис Пайн), преследван от случай, който е отразявал. Двамата поемат по оскъдните следи от миналото на Фауна, които ги отвеждат до известния гинеколог от Лос Анджелис д-р Джордж Ходел (Джеферсън Мейс) – човек, свързан с една от най-порочните тайни на Холивуд и едно неразкрито убийство – това на Черната далия.

В компанията на Крис Пайн се присъединяват младата Индия Айсли („Подземен свят: Пробуждане“, „Тъмно огледало“) в ролята на Фауна Ходел, носителят на награда „Тони“ Джеферсън Мейс („Американците“, „Закон и ред: Специални разследвания“) в ролята на Джордж Ходел, Лейланд Орсър („Централа Берлин“) като Питър Съливан, Юл Васкез („Последният летящ флаг“) като Билис, Дилън Смит („Лабиринтът: Последният кандидат“, „Лимонада“) като Сеп, Голдън Брукс (Girlfriends) като Джими Лий, Джъстин Корнуел („Тренировъчен ден“, We Are Boats) като Терънс Шай, Джей Полсън („Момчетата от Медисън авеню“) като Оулс и Кони Нилсен като Корина Ходел.

Аз съм нощта

Продуценти на сериала са Studio T, заедно с Пати Дженкинс, Майкъл Шугър („13 причини защо“, “Спотлайт”), Сам Шеридан и самият Крис Пайн. Карл Франклин („Къща от карти“, „Вътрешна сигурност“) и Виктория Махони („Нокти“) също участват в създаването на сериала, като всеки от тях режисира по един епизод.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)