Критиката е категорична: „Ирландецът“ на Скорсезе е шедьовър!

07 октомври 2019

Дългоочакваният нов филм на Мартин Скорсезе – „Ирландецът“ е на път да се превърне в най-добрият филм за годината или поне, ако се доверим на мненията на медиите и критиците.

Преди дни лентата бе излъчена за първи път пред журналисти и публика по време на големия кино фестивал в Ню Йорк и почти веднага се наложи едно мнение – че легендарният режисьор е сътворил поредния си шедьовър. Въпреки, че дължината на продукцията е цели три часа и половина, това не е отблъснало публиката, а дори напротив.

Ирландецът на Мартин Скорсезе с Робърт де Ниро и Ал Пачино

Сред ентусиазираните от „Ирландецът“ са главният редактор на I Am New York Робърт Левин, който е лаконичен „Шедьовър е. Точка“, Саша Стоун от Awards Daily – Брилянтен филм, такъв, който единствено Скорсезе може да направи, но и какъвто не сме виждали от него. Той е истински майстор“ и Крис Еванджелиста от SlashFilm – „Майсторско произведение. Забавен, епичен, но преди всичко – меланхоличен. Тук Скорсезе се изправя срещу остаряването, заветите и смъртността. Не помня дали не се разплаках в края…“.

Иначе в лентата режисьорът работи с големите си любимци – Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши, което още повече усилва атрактивността й. Все още обаче не е ясно кога телеманите ще мгат да й се насладят – премиерата ще е онлайн по Netflix до края на годината.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)