balanciaga-crocs-designboom-1800

Крокс платформите на Баленсиага вече са налични за поръчка

14 февруари 2018

В света на модата често се появяват твърде екстравагантни и впечетляващи модели, които фокусират неминуемо вниманието. Такъв е и случаят с представените през октомври  крокс платформи на Вalenciaga. Брандовете оповестиха сътрудничеството си тогава и ето, че странните обувки вече са налични за поръчка он лайн.

balenciaga-crocs-shoes-ss18-
И ако си мислите, че те са подходящи само за лятото и плажа, нека уточним, че модната къща ги представи преди месеци на ревюто си в комбинация с елегантни копринени рокли. Вярно е, че у много потребители платформите предизвикват смях, но едно е сигурно – всички се заглеждат. Моделът на крокс платформите определено е интересен, защото съчетава в себе си удобството на кроксовете, актуалната платформа и мотиви от мъниста и камъни. А и се произвеждат чрез оппечатване на принтер.

Дизайнерът на Вalenciaga Дина Гвасалия заявява: „това е светлина в модата и в бъдеще ще можете дори сами да си отпечатвате подобни обувки с  3D принтер.   Кроксовете на платформа се предлагат за сега в два цвята – розови и сиви.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)