kobra2

Кубрат и Андреа са разделени, Кобрата живее с друга жена

15 юли 2019

Преди броени дни фолк певицата Андреа обяви раздялата си с Кубрат Пулев след 12-годишна връзка, изненадвайки хиляди почитатели на двойката. Изпълнителката публикува снимка и текст в Instagram, които са красноречиви какво е положението й към момента. „Прекалено съм млада, за да се омъжа, и прекалено стара, за да играя детски игри – наслаждавам се на живота сама“, сподели Андреа в профила си в социалната мрежа.

Оказва се обаче, че двамата са се разделили далеч преди гореспоменатия пост. Макар и нито един от тях да не го е потвърдил, всъщност това се е случило още няколко месеца преди скандала с Джени Суши.

Кубрат Пулев и АндреаЗвездите са избрали цивилизована раздяла, а основната причина за нея е, че боксовата ни надежда не живеел в България в по-голямата част от времето, докато Андреа не желаела да се мести. Другият мотив е, че тя има желание вече да се отдаде и на майчинство, докато Кобрата се цели в боксовите поояси и успешна кариера.

Ако се вярва и на слуховете, то ситуацията вече е дори коренно различна. Днес Кубрат има и нова приятелка, с която живеят на семейни начала. Явно това се приема нормално и от певицата, което обяснява и ревностната защита на боксьора от нейна страна в седмиците, когато скандалът с Джени Суши назряваше.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)