Кубрат Пулев Кобрата смаза Кошмара Самюел Питър за нула време/видео/

04 декември 2016

Кубрат Пулев хвърли в екстаз препълнените трибуни на „Арена Армеец“! Българската звезда на професионалния бокс смаза Нигерийския кошмар Самюел Питър за три рунда и вече е носител на пояса на Интерконтинентален шампион на WBA.

Кубрат Пулев излиза на ринга за срещата си със Самюел Питър

Кубрат Пулев излиза на ринга за срещата си със Самюел Питър

Кобрата отказа опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд. Нигериецът се отказа заради контузия в лакътя, но в този момент вече течеше кръв от носа и скулата му от ударите на българина.

DSC_0060

Още от началото на мача Пулев вкарваше в целта ъперкъти и прави удари. Питър опита да отвърне на натиска на българина, но доста често пращаше удари в задната част на главата на опонента си.

DSC_0170

Но в крайна сметка Нигерийския кошмар не се оказа от класата на Кобрата и след 9 минути на ринга от неговия щаб прекратиха двубоя. Така българинът вече е официален претендент за световната титла.

DSC_0143

Кобрата излезе на ринга под надъхващи звуци на гайда, а в негова чест звуча и химнът на България!

1 рунд: Много силна част на Кубрат. Той пласира няколко ъперкъта в главата на Питър, но и нигериецът не се предава и се бори.
2 рунд: Кобрата нанесе няколко много тежки прави удара в челюстта на съперника си. Той му пусна и кръв, а нигериеца изглежда разколебан, въпреки че опита няколко тежки удара.
3 рунд: Самюел Питър грохна! Доста пълният нигериец едва диша след трите минути в този рунд.

DSC_0170
4 рунд: Четвъртият рунд просто не почна, защото Самюел Питър е контузен. Той се отказа заради проблем в лакътя, а кръв течеше от носа и скулата му.

DSC_0063

DSC_0219

Кубрат Пулев записа многообещаваща победа и призна, че независимо от разликата в нивата, съперникът му е бил твърде опасен и в никакъв случай не го е подценил.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)