Big Brother All Stars

Мариела Нордел, Куката и „ловецът на бежанци“ Динко във Big Brother All Stars! Виж всички участници!

13 ноември 2017

ВИП изданието на Big Brother едва приключи, а ето, че вечерта на 13 ноември стартира и традиционният сезон на Big Brother All Stars, който тази година е под мотото „Most Wanted“. Според водещите на шоуто Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева, ни очакват изключително любопитни дни с оглед на участниците.

Мариела Нордел

„Ние пуснахме няколко следи и се надяваме с тях да насочим публиката кой да очаква довечера. Всички 12 съквартиранти ще влязат в Къщата тази вечер, като между тях има много опитни играчи“, отбелязаха те в „Здравей, България“. Макар все още имената им да не са обявени официално, то с 99% сигурност можем да обявим всички личности, които ще обитават тузарското имение на „Големият брат“.

Единствената въпросителна е дали "Куката" няма да разстреля някой и в Къщата...

Единствената въпросителна е дали „Куката“ няма да разстреля някой и в Къщата…

Това са майката на скандалната Албена Вулева Светлана Захажаева, която всъщност е не по-малко скандална от дъщеря си, плеймейтката Светлана Василева, поп фолк идолите Константин, Луна и Дебора, рапърът Dee, победителят в предишното издание Джино Бианкалана, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Плачков и Мариана Попова, „ловецът на бежанци“ Динко, звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев – Куката и водещата на готварското шоу на In Life „Ке Паса“ Мариела Нордел.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)