Култовото шоу на Victoria’s Secret каза „Сбогом“ на зрителите си

15 май 2019

Ежегодното модно шоу на Victoria’s Secret, което е безспорната перла на ревютата за бельо и бански костюми, изненадващо се сбогува с телевизионния ефир. Известното с инкрустираните си с бижута сутиени и супермодели с огромни ангелски крила събитие повече няма да радва зрителите, тъй като компанията майка L Brands приема рязък завой в концепцията в опит да развие бранда.

Ангелите на Victoria's Secret

„Решихме да преосмислим традиционното модно шоу на Victoria’s Secret. Гледайки напред в бъдещето, вече не вярваме, че телевизионното излъчване е правилната форма на представяне“, се казва в официалното съобщение, изпратено до служителите от главния изпълнителен директор Лес Уекснър.

Ангелите на Victoria's Secret

Решението е вследствие на нарастващата критика на към телевизионното предаване, в което участват модели като Джиджи Хадид, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж, дефилиращи в оскъдно бельо.

Ангелите на Victoria's Secret

И въпреки, че съжаление сред феновете действително ще има, фактите показват, че интересът към шоуто от малкия екран действително е намалял значително в последните години. Така например, последното издание – от декември 2018,  излъчено по ABC, събра 3,3 млн. зрители в САЩ срещу цели 12 милиона при първото от 2001 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)