spectre

Куп гафове в новия филм за Джеймс Бонд – „Спектър“

01 декември 2015

Сякаш и по традиция, и последният филм от поредицата за агент 007 – „Спектър“ изобилства от гафове. Почитатели на култовата поредица успяха да открият до момента 35 такива, като те варират както от дребни грешки като появата на липсващи колесници на самолети, така и до далеч по-сериозни недоразумения като например изчезването на персонажи по средата на дадена сцена. Сред по-фрапиращите сцени пък е тази, в която полицията е пристигнала на местопрестъпление, което… още не е извършено.

„Когато хеликоптерът се разбива, моторницата на Бонд пристига на брега на реката и той изтичва до моста. Някак си полицията вече е там и огражда мястото на катастрофата,” обръщат внимание фенове в интернет. Интересна се оказва и една бойна сцена със злия герой Хинкс. „В момента, в който отрицателният персонаж влиза във вагон-ресторанта на влака, другите пътници изведнъж се изпаряват.

Spectre2

 

В друг голям гаф, едно от момичетата на Бонд, изиграно от актрисата Леа Сейду, променя облеклото си за един миг. „Когато Маделейн ляга на леглото, тя е напълно облечена. Веднага щом чува как Бонд разбива стената, тя изведнъж се оказва единствено по секси нощница,” е забелязал наблюдателен почитател. Други грешки включват несъществуваща автобусна линия в Лондон, смяна на обувките на Бонд по средата на сцена и също чудодеен ремонт на счупено стъкло.

Добрата новина е, че поне за момента откритите гафове са доста по-малко от тези в предишния филм от поредицата „Скайфол”. В него феновете откриха цели 68 грешки. Иначе продуцентите едва ли са чак толкова разочаровани от горепосочените факти, след като до момента филмът е спечелил близо половин милиард долара в световния боксофис, въпреки че повечето критици отбелязват, че лентата определено впечатлява с редица технически и смислови безмислици.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)