Мартина Биг - от блондинка в чернокожа

Куриоз: Блондинка стана чернокожа в името на борбата срещу расизма

16 март 2019

Невероятно, но факт! Германски еротичен модел смени цвета на кожата си от млечнобял на черен, за да се обяви против расизма. Бившата блондинка Мартина Биг от години си слага инжекции с мелатонин, като по този начин е успяла изцяло да смени рождения си цвят.

Тя твърди, че откакто е обявила публично намеренията си, редица тъмнокожи искат да са нейни приятели и одобряват поведението й. Разбира се, в обществото не липсвали и отрицателни реакции, но това съвсем не я спира от намеренията й да се интегрира в черната общност.

При нас ефектът беше обратен... косата ни побеля от тази новина.

При нас ефектът беше обратен… косата ни побеля от тази новина.

Мартина е престояла и два месеца в Кения, за да изучи „племенната култура“, и твърди, че старейшините са я молели да покаже на момичетата им как да обичат тъмната си кожа. Там са я нарекли на суахили „Малайка Кубва“. Според германката, новото й име я прави „истинска африканка“.

Иначе екс блондинката е бивша стюардеса и може да се похвали и с редица козметични операции. Така се е сдобила с най-големия бюст в Европа срещу 50 000 британски лири. Съпругът й Михаел, не само я подкрепя, но се е подложил на същите инжекции с меланин. Тя се надява, че децата им „ще излязат чернокожи“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)