George Soros smiles at the New America Foundation-sponsored in Washington

Курц даде 28 дни на Сорос да закрие Отворено общество за Австрия

24 февруари 2018

Младият австрийски канцлер Себастиян Курц от известно време показва, че изобщо не се шегува. Повод в подкрепа на това твърдение е и вчерашния  му ултиматум не към кого и да е, а към Джордж Сорос и прословутата му Фондация Отворено общество. Курц даде 28 дни на Сорос, за да закрие структурите и поведението си в Австрия!

Сорос наля във Фондацията си Отворено общество над 18 милиарда долара, но Курц е категоричен, че след 28 дни ще го чакат само тежки съдебни битки, ако не преустанови работата на структурата си в Австрия.

Призракът на Сорос е най-голямата задача, с която се сблъсква човечеството в света през 2017 година. Той е отличен вампир, употребява човечеството, неуморно вкарва във фунията пълна с кръв всичко, което мирише на пари, използва тези пари за корумпирани политици, журналисти и обществения сектор. Опитва се да създаде свят по свой образ и подобие, каза австрийският канцлер

Какво предстои ли? Едно е сигурно – Курц е категоричен! А на Австрия едва ли и „пука “  чак толкоз! И ако Сорос скоро се изказа, че дните на Facebook и Google са преброени, то сега обратното броене е май в негов пасив. Или поне за Австрия!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)