Къпана баница и Кейджун Стек – „Кухня в рая“ официално се завръща!!!

24 ноември 2017

„Аз на тебе… ти на мене или къпана баница за екзотично телешко“ – под това мото ще премине пилотният епизод на новия сезон на любимото ви кулинарно предаване „Кухня в рая“.  Завръщаме се се с фанфари, много добро настроение и усмивки, и разбира се, непознати, но много вкусни рецепти, които ще ви споделяме през следващите епизоди.

Кухня в рая

Докато разберем дали красивите жени и в частност чаровната водеща Алекс Милтенова може да прави.. къпана баница, с която да изпробва вкусовите рецептори на шеф Милош, той самият ще й върне жеста с любимата си рецепта „Кейджун стек“ или телешко бонфиле с екзотичен вкус.

Кухня в рая

Тук е моментът да уточним и защо новият сезон стартира по толкова необичаен начин – следващите епизоди ще ви изправят пред съвсем различно предизвикателство в сравнение с досегашното.

Кухня в рая

Едно ще е изцяло кулинарно, като ще противоставя любими рецепти на двамата водещи, друго ще е с познатата ви формула с гостуване на популярна звезда от родния шоубизнес, на трето пък ще можете да се включите и вие, нашите зрители.

Кухня в рая

Ще организираме специални ивенти в добре познатия ви най-популярен средиземноморски ресторант у нас „Порто Малтезе“ в най-добрия мол у нас, Paradise Center, където ще имате възможност не само да ни наблюдавате на живо, но и да участвате в приготвянето и дори да се състезавате за най-различни и любопитни награди.

Кухня в рая

Е, готови ли сте?! Новият сезон на „Кухня в рая“ е официално открит!

Водеща: Александра Милтенова
Оператор: Иван Цвятков
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Симеон Симеонов

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)