Tesla 3 от лотарията на Метро

Късметлия от Лясковец спечели Tesla 3 от лотарията на „Метро“

20 януари 2020

Петър Нешев от Лясковец e късметлията, спечелил голямата годишна награда на „Метро“- уникален електрически автомобил Tesla Model 3. Той бе изтеглен сред 270 000 уникални картодържатели на немската верига за масово зареждане, участвали в играта на компанията, в чест на 20 годишнината от основаването й.

Всичко, което участниците трябваше да направят, бе да сканират своята карта на входа на някой от магазините на търговската верига до 31 декември, за да се включат без пазаруване в томболата. Атила Йенисен, главен изпълнителен директор на МЕТРО България, връчи наградата на победителя.

Петър Нешев е на 56 години, собственик на семеен комплекс – хотел и ресторант „Странноприемница при Пешо“, гр. Лясковец, който се намира на 9 км от гр. Велико Търново и на 7 км от с. Арбанаси. Петър е в ресторантьорския бизнес от 1984 г. Мечтата му винаги е била да има собствено заведение. Успява да я реализира през 2013 – годината, в която се ражда неговият първи внук Петър.

Tesla 3 от лотарията на Метро

Освен Велико Търново и Арбанаси, Петър препоръчва Лясковец като атрактивна дестинация за българските туристи. В града се намира единственият в България музей на гурбетчийското градинарство, манастирът Св. Св. Петър и Павел, пет църкви и над сто сгради, обявени за паметници на културата, които Петър смята, че гостите му заслужава да посетят.

Клиент е на веригата от откриването й през 1999 г. Отначало пазарува в София и Русе, но с откриване на магазина във Велико Търново, започва да зарежда редовно от там. Не крие радостта си, че е спечелил вече легендарния автомобил на Илон Мъск и няма търпение да отиде с него до магазина в Търново, още повече, че там са разположени две от зарядните станции на „Метро“ за електрически автомобили.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)