IMG_5827

Къщата на италианските традиции направи гастрономически празник

04 септември 2015

Сред много гости, с много добро настроение и усмивки Trattoria “Il Maestro Giuseppe Verdi” вчера вечерта направи премиера на новото си меню и представи своя нов главен готвач – неаполинтанеца Марко Лукиари.

IMG_5728

От слънчева Пулия, Къщата на италианските традиции се мести в сърцето на италианското гастрономическо изкуство – Неапол, за да ни помогне да се насладим на автентичните неаполитански пици, моцарела и традиционните ястия с морски дарове.

IMG_5711
Именно такова традиционно  5- степенното дегустационно меню, приготви на живо шеф-готвача Марко Лукиари.

Trattoria “Il Maestro Giuseppe Verdi” или Къщата на Италианските Традиции е място, където може да опознаете старите традиционни  регионални ястия, които правят италианската кухня толкова известна. А за тази експлозия от вкусове и аромати ще се грижи новият шеф – Марко Лукиари

IMG_5744

В Къщата на Италианските традиции, ви гарантират една автентична атмосфера, изпълнена с аромата и настроението на  обичаи и легенди, преминали през вековете и дошли до наши дни. Италианците имат един прекрасен израз:  l’arte d’arrangiarsi — изкуството да правиш от нищо нещо. Изкуството да превърнеш няколко обикновени продукта в пиршество или няколко събрали се приятели — в празник. Именно в подобен празник, с участието на неповторимата Милица Гладнишка, се превърна и вчерашната премиера, на която се насладиха с всички сетива десетки гости.

IMG_5814

Опитайте и вие! Arrivederci а presto!

IMG_5627

IMG_5629

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)