Къща на колела

13 март 2019

Звучи странно, но е факт – къща на колела. Това е една сбъдната мечта за авантюристично настроените хора. Екипът на „Архитектурен магазин “ има удоволствие да гостува в жилищата на колела на хората от цирк „Балкански“. Те бяха изключително любезни да ни посрещнат в своите ,, подвижни “ домове, където живеят в  по – голямата част през годината.

Цирковите артисти са свободолюбиви и интересни хора, те живеят, точно така, както мечтаят и мечтите им са реалност. те са едно голямо семейство, задружни, сплотени и изключително непринудени хора, обичащи свободата. В своите къщи на колела имат всички удобства, осигуряващи максимален комфорт на обитаването. на практика в тях има всичко – климатизация, вентилация, санитарни възли, няколко помещения с различни предназначения, дори веранди с много цветя. На практика тези жилища не се различават по нищо от всеки обикновен дом.

Най – голямата къща в която гостувахме е с площ 60 кв. м. Доста хора биха мечтали за подомен дом. Тя е на един от синовете на господин Александър Балкански. Десет месеца в годината семейството с три деца обитава своя прекрасен дом на колела. Помещенията са достатъчно просторни. В караваната има родителска спалня, детски стаи, кухня, трапезария, баня с вана, дори джакузи. Всеки един от кътовете живе самостоятелен живот, но като съставна част на едно неделимо цяло. обзавеждането е стилно и елегантно. С много чувство и усет към детайла е прецизиран всеки елемент от интериорното решение.

Цирковите артисти от трупата ,, Балкански “ са пример за това как може да се живее красиво и щастливо, дори и на колела. За тях живота е едно безкрайно пътешествие, в което те се чустват истински щастливи.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин бакалов

постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)