leek-cheese-soup

Кьолнска супа с кайма и праз

01 януари 2019

Необходими продукти:
кайма – 250 г (смес)
праз – 4 стръка
готварска сметана – 1 ч.ч.
крема сирене – 125 г
суха целина – 1 к.л.
черен пипер
олио
сол

Bижте още: Яйца в кайма по шотландски

Начин на приготвяне:
Сипете олиото в тенджера, нарежете праза и го запържете. Добавете и каймата, сипете малко вода за да се раздроби на ситно, разбъркайте добре. Сипете 2 ч.ч. вода и сиренето, размито в сметаната, оставете да къкри и след като поизври добавете целината. Сервирайте супата гореща, поръсена с черен пипер.

снимка: Thebearandthefox.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)