Mozzarella-balls

Кюфтенца от моцарела и пармезан

24 април 2019

Необходими продукти:
75 г галета
150 г сирене моцарела
100 г сирене пармезан
3 бр. яйца
1 с.л. зехтин
1/2 връзка магданоз
сол
черен пипер
чесън на прах
лют червен пипер (по желание)

Вижте още: Хлебно руло с плънка от песто, пармезан и чесън по неаполитански

Начин на приготвяне:
В кухненски робот се слагат всички продукти, като моцарелата се накъсва, а пармезанът се настъргва предварително. Всичко се смила. От получената смес се оформят малки топчета, които се овалват в галета и се пържат в обилно количество мазнина. При сервиране се поливат с малко доматено пюре и се посипват с настърган пармезан.

Снимка: Bitesofbri.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)