
Необходими продукти:
1 бр. по-голяма тиквичка
2 бр. яйца
3 скилидки чесън
1 чеврена чушка нарязана на ситно
50 г сирене
1 и 1/2 ч.ч. брашно
2 ч.л. бакпулвер
сол
зелени подправки по избор (босилек, копър, магданоз)
лют червен пипер (по желание)
Начин на приготвяне:
Обелете и настържете тиквичката и скилидките чесън. Към тях добавете чушката, яйцата, брашното, смесено с бакпулвера, солта и галетата, натрошеното сирене и подправките.
Разбъркайте добре. Покрийте тава с хартия за печене и наредете малките кюфтета, оформени с помощта на лъжица. Сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 220 С градуса и печете до златист цвят.
Поднесете в комбинация с млечно-чеснов сос.
снимка: livingcleanandfit.com

Предишна:
Без яйца са 37.5% от марките майонеза, предлагани на българския пазар

Следваща:
Как най-лесно да изчислим колко храна ни е нужна?
Още по темата
-
Кокосови бисквитки с овесени ядки
In TASTEНеобходими Съставки 125 г меко масло 1 ч. ч. кафява или 2 ч. ч. пудра захар 1 ...
-
Менюто на сватбата на Пипа
In TASTEС невероятната си рокля, списък със звезди и милионер за съпруг, не е изненада, че ...
-
Крем супа от праз лук със сирене
In TASTEНеобходими продукти: 2-3 с.л. мазнина 1 глава лук 2 стръка праз лук 2-3 картофа 5-6 ...
-
Освежете се със Сангрия!
In TASTEЛятото е вече при нас – юни е първият летен месец и нека се оставим ...
Остави своя коментар през Facebook