Лайънс клуб клуб Витоша отпразнува 10-годишен юбилей с благотворително парти

04 декември 2017

Лайънс клуб Витоша отпразнува своя 10-годишен юбилей на 30.11.2017 г. в зала ЕФЕ на хотел Маринела. Благотворителният бал на клуба за поредна година събра стотици гости и се превърна в топ събитието на годината. В дните преди Коледа хората от Лайънс клуб Витоша заедно със своите приятели се събраха в името на поредната добра кауза. Те отново доказаха, че заедно можем повече.

DSC_7688

Водещ на събитието беше Ники Кънчев, а благотворителният търг бе воден от Игор Марковски, чиито помощници бяха Гери Дончева и Влади Димов. Емоционалното изпълнение на Миро и неговата култова песен „Гълъбо“, сътворена от Вида Пиронкова, трогна присъстващите на знаменателното събитие. Маргарита Хранова също бе специален гост на благотворителния бал и изпълни няколко от най-забележителните си шлагери. Всички присъстващи бяха обединени от идеята, че добротворчеството може да направи света едно по-добро място за живеене. Това е и основната мисия на Лайънс клуб Витоша.

DSC_8142

Събраните средства от търга на който бяха продадени много различни предмети и произведения на изкуството възлизаха на над 60 000 лева. Сред разиграните в търга ценности бяха сребърни свещници, икони, картини на Вежди Рашидов, Ставри Калинов, Светлин Русев, селектирани вина, роклята на прима балерината Красимира Колдамова,както и екипи на родните ни спортни знаменитости Григор Димитров, Йордан Йовчев, Христо Стоичков и Ивет Лалова.

DSC_8433

Най-скъпо продадената вещ беше икона със златно покритие от личната колекция на Западно и Средноевропейския Митрополит Антоний, която бе закупена от Весела Барбукова след сериозно наддаване. Маса номер 5 се превърна в най-благотворителната маса на вечерта. Само от нея бяха дарени 18 300 лева. На масата бяха Весела Барбукова, Гергана Ташкова и Андрей Арнаудов, който закупи златна колекция дискове на Веселин Маринов.

репортер: Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)