Лайънс клуб „София Витоша“ – заедно можем повече

18 юни 2018

За пореден път Лайънс клуб „София Витоша“ доказа, че заедно можем повече. На 14 06. 2018 година в ресторант’ Лаура“ в НДК клубът организираха благотворителен търг, озаглавен „Лятна цветна феерия“. Средствата и този път ще отидат за изграждане на дневен център за деца с увреждания. На коледния бал на Лайънс клуб за същите цели бяха събрани над 100 000 лева.

Водещ на церемонията беше Ники Кънчев, специално да поздрави гостите със свои изпълнения беше дошъл Орлин Павлов. На търга бяха разиграни уникални обеци, осигурени от Анелия Петкова и фирма „Проновиас“, чанта от „Плик“, ваучер за вечеря с Ники Кънчев в ресторант „Капитан Кук“, спортна топка с подписите на момичетата от Ансамбъла по художествена гимнастика, пластика на Ставри Калинов, картина на Теню Пиндарев, творба на Ана Янева и др.

„Лятна цветна феерия“ събра на едно място хора от бизнес, политическия и кутурния елит на България. Всички те са обединени от една кауза – да се прави добро и да се помага на нуждаещите. Вече десет години от Лайънс клуб „София Витоша“ не спират да го правят от сърце.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)