FullSizeRender-1-5

Лакса с печена круша и крем

20 октомври 2016

Класическото предястие от пушена сьомга с крем в тази рецерта е обогатено с вкуса на печена круша и рукола. А, ако добавите и няколко препечени филийски хляб, то ще превърнете предястието в пълноценен обяд. Ето и подробностите:

Необходими продукти:
100г. лакса;
200 г сметана;
100 г извара;
хрян;
печена круша;
кафява захар;
рукола

Крушата се опича полята с кафява захар и малко вода, за да има сос. Интригата около печения плод ще се вдигне, ако добавите стрит карамфил. Разбърквате сметаната с изварата и хряна.
Всичко друго е декорация и подреждане на съставките в чинията.
Повярвайте – много вкусна комбинация между сьомга и печена круша. А освен това и съвсем есенна.
И задължително гарнирайте с хладно розе с цвят сьомга…Така всичко ще се подреди и цветово!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)