Лара Фабиан отново заплени София

26 април 2016

Лара Фабиан изнесе грандиозно шоу в зала 1 на НДК в неделя вечерта. Концертът й у нас бе част от промоционалното турне към албума й Ma vie dans la tienne.

TON_6095

Белгийско-канадската певица бе преобразена – нямаше никакъв помен от меланхоличния образ на сцената отпреди години. Точно 1 час и 30 минути продължи спектакъла й, като усмивката й завладя сцената.

TON_6138

Пърформансът й започна с огромно „Извинявайте!“ заради предния й гастрол. През 2014 година певицата имаше проблеми на концерта си в София заради здравето си.

TON_6132

Сега Фабиан плени публиката с песните от последния си албум, в който пее за майката, дъщерята и толерантността към хомосексуалните.

TON_6166

Също така изпълни и изтанцува някои от най-големите хитове на „АББА“. За целта китаристът й помогна да облече „златно“ сако, а тя се пошегува, че не се съблича на сцената.

TON_6171

За разлика от предишните й спектакли, които започваше с емблематичната Je T’aime, този път тя завърши с нея.

TON_6026

Пускането на Ma vie dans la tienne през миналата година беше съпроводено и с кино премиера. Зрителите в 158 европейски кина, имаха възможността, за първи и последен път, да видят един специален концерт от гастрола на певицата Best of Unplugged, записан специално за кината, от 12 камери в зала Forum Karlin – Прага.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)